.

duminică, 27 octombrie 2013

Vinete umplute cu paste





Ingrediente:
 1 vanata
 1 ceasca paste  gnocchi
 ardei gras rosu
 1ceapa verde
2-3 rosii
1 bucata de mozzarella
ulei de masline
sare si piper
Mod de preparare:
Vanata se taie in pe jumatate in lungime.Se scoate interiorul in asa fel incat sa mai ramana foarte putin miez pe coaja,doar cat sa nu se rupa.

Se taie cat mai marunt apoi tot miezul scos din vanata.
Ceapa verde se taie feliute subtiri si se pune la calit in putin ulei de masline.Adaugam ardeiul taiat cubulete si
dupa ce s-au inmuiat adaugam bucatelele de vinete.adaugam sare si piper dupa gust si rosiile taiate cubulete.

Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se scurg si se masteca cu legumele,dupa care compozitia se aseaza in vinetele asezate intr-un vas de yena in care am pus si putina apa.
Deasupra peste legume asezam felii de mozzarella si dam la cuptor 10 min.

Aveti grija sa nu uitati si voi de ele,cum am facut eu,ca s-a cam rumenit branza.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...