.

duminică, 20 octombrie 2013

Salata de paste cu fructe kaki


Ingrediente:
150 gr paste patratele mari
1 morcov
2 fructe kaki bine coapte
1 paharel cognac
sare si piper
1 ceapa  mica
rucola
boabe de rodie
Mod de preparare:
Morcovul dat pe razatoarea mica,ceapa tocata fin se amesteca.Peste ele se adauga miezul fructului de kaki si cognacul.

Se pun intr-o tigaie si se calesc cam 10 min,timp in care se va evapora alcoolul si va ramane doar aroma cognacului.

Pastele fierte in apa cu sare se scurg si se adauga direct peste amestecul de morcov cu kaki.

Se servesc  cu boabe de rodie si frunze de rucola.


Pare o combinatie ciudata,da si este asa,e un amestec de gusturi diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...