.

luni, 28 octombrie 2013

Tort cu crema din budinca de vanilie si capsuni




Blat:
8 oua
8 linguri apa
8 linguri zahar
16 linguri faina
1 praf de copt

Crema:
1 budinca de vanilie
500 ml lapte
4 linguri zahar
100 ml frisca
1 budinca capsuni
500 ml lapte
4 linguri zahar
100 ml frisca

  Mod de preparare:
 Blat: Albusurile impreuna cu apa se bat spuma,se adauga zaharul si se bate in continuarte pana cand acesta se topeste.Adaugam si galbenusurile si le amestecam bine.
Cu o paleta se incorporeaza amestecand usor faina amestecata cu praful de copt .Blatul se pune  in forma de copt si se coace la foc mic. Facem testul cu scobitoarea.
Cand este copt,se scoate din forma  si se lasa la racit.Cand este rece se taie  in trei parti.

Crema: Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic. Se acopera cu o folie alimentara lipta foarte bine peste budinca.In cast fel nu va mai fcae pojghita.
 Cand este rece se mixeaza iar apoi se adauga frisca lichida si  se mixeaza inca 4-5 min pana cand crema va fi spumoasa.
 Cu acesta crema umplem tortul.
 Deasupara am decorat cu frisca  si decor colorat,deasemeni am fcaut cateva frunze de ciocolata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...