.

marți, 29 octombrie 2013

Pulpa de berbecut cu cartofi natur



Ingrediente:
1 pulpa de berbecut
condimente pentru carne de oaie
500 ml vin alb
1 ceapa
boabe de piper
 boabe de mustar
 foi de dafin
 usturoi
sos de rosii

Preparare:
 Carnea se spala,se curata de pielita de deasupara,nu-mi place prea multa grasime pe carnea de oaie.
Se lasa cateva ore la marinat condimentata cu condimente de oaie,boabele de musta si piper,foile de dafin,ceapa pestisori,usturoiul felii.

Apoi se aseaza intr-un vas care se poate acoperi si se da la cuptor.Prima data lasam carnea cate 20 min pe fiecare parte ca sa se rumeneasca putin,adaugam restul de marinada si sos de rosii.Acoperim vasul si lasam la cuptor 50-60 min.

Am pregatit ca si garnitura cartofi natur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...