.

luni, 14 octombrie 2013

Mancare de gogonele si carne de pui


Ingrediente:
1 kg de gogonele
5 pulpe superioare de pui
1 ardei capia rosu
3 ceapa
sare si piper
ulei
patrunjel verde
Mod de preparare:
 Tocam ceapa marunt si o calim in ulei,adaugam si ardeii taiati cuburi mai mari.Dupa ce s-au inmauiat putin legumele,asezam carnea si o prajim 10 min.Condimentam cu sare si piper.
Pregatim un vas cu capac care se poate pune la cuptor.
Gogonelele se taie dupa preferinta(eu le-am taiat cuburi asa mai medii).


Asezam in strat uniform gogonele,aseazam carnea si legumele prajite,apoi din nou un strat de gogonele.
Presaram deasupra sare si piper.Am mai pus si un strop de sos de soia.

Acoperim vasul si dam la cuptor .Lasam 35-40 min sau cat este nevoie sa se fiarba carnea si gogonelele.
La final adaugam patrunjel tocat marunt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...