.

duminică, 13 octombrie 2013

Pulpite de pui cu ciuperci si paste



Ingrediente:
5 pulpite de pui
200 gr paste creste
200 gr ciuperci proaspete
3-4 catei de usturoi
sare si piper
condimente pentru carne de pui
2 ardei
1 ceapa rosie
1/2 pahar de  vin
2 cesti smantana
2 lingurite mustar cu boabe

Mod de preparare:
Pulpitele de pui se condimenteaza si se prajesc in putin ulei de masline.

Se scot deoparte si in uleiul ramas se adauga ceapa taiata solzisori,ardeiul  taiat bastonase si ciupercile taiate felii si se calesc pana se inmoaie.

Asezonam dupa gust cu sare si piper,adaugam vinul si asezam si bucatile de carne deasupra.Punem capacul si lasam totul la foc mic sa fiarba incet pana cand sunt bine facute si a scazut si toata zeama.
Se scoate carnea  pentru a nu se sfarama si adaugam langa legume mustarul si smantana,amestecam si dam 2-3 min la fiert.
Fierbem pastele in apa cu sare,le scurgem bine de apa si apoi servim alaturi de ciuperci si carnea de pui.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...