.

duminică, 13 octombrie 2013

Ciocanele de pui cu legume si cuscus



Ingrediente:
1 kg de ciocanele
1 morcov mare
1 dovlecel mai mic(eu am folosit doar jumatate)
2-3 ardei
3-4 cartofi mai mici sau 2 mai mari
2-3 fire ceapa verde
1 ceapa
sare si piper
boia dulce
ulei de masline
1 cana supa de pui
1 pahar de vin
150 gr cuscus

Mod de preparare:
Se pun cocanele intr-un bol mare  si se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente daca preferam.
Curatam legumele si le taiem cubulete.Se asezoneasa cu sare,piper si boia.Se amesteca bune.
Asezam intr-un vas care se poate pune la cuptor(cu capac) legumele impreuna cu ciocanelele,adaugam ulei de masline peste ele si vinul.Acoperim cu capacul si dam la cuptor 40 min.






Cand este gata  adaugam cuscus-ul si mai lasam cateva min.
Scoatem vasul din cuptor si amestecam(aeram)cu o lingura cuscus-ul pentru a-l opri din gatit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...