.

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Chiftelute cu ciuperci si ou



Ingrediente:

500 gr carne tocata de pui
 2 oua
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
sare si piper
1 cartof mai mare
2-3 linguri pesmet
 patrunjel si marar verde
ulei pentru prajit

400 gr ciuperci proaspete
5 oua
sare si piper
2-3 linguri ulei

Pentru servire:
4-5 rosii.
4-5 ardei grasi,
1-2 ardei iute,
1 castravete
chifle

Mod de preparare:
Amestecam carnea cu cartoful  si ceapa rase pe razatoarea fina,usturoiul pisat,verdeata tocata,sare si piper.Adaugam ouale si pesmet(2-3 linguri)cat sa absoarba zeama lasata de cartof si ceapa.
Prajim chiftelele in ulei incins.
Ciupercile se taie in bucati marisoare si se calesc in ulei pana nu mai au zeama.Ouale se sparg si se bat,se pun peste ciuperci si amestecam usor pana cand se incheaga tot oul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...