.

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

TORT"Cai in poiana''

Imagine


Ingrediente:
Blat:
10 oua,10 linguri apa,10linguri zahar,20 linguri faina si un praf de copt.
Crema:
3 budinci de vanilie,3oo ml frisca,12 liguri zahar.
Fructe:
1 rodie,3 kiwi,1 portocala.
Decor:
Frisca si caluti(din plastic )
Mod de preparare:
Blat:
batem albusul cu apa,adaugam zaharul ,galbenusurile,apoi faina si praful de copt
Am copt blatul in forma rotunda timp de 45 min la foc mediu-mic.
Crema:Se pregateste budinca,apoi cand e rece se bate cu cei 300 ml frisca pana de vine spumoasa.
Blatul racit il taiem pe 3 locuri.Punem prima foaie de blat,insiropam,un rand de crema,rodia
Imagine
Al doilea blat,insiropam,punem crema si kiwi taiat cubulete
Imagine
Al treile blat,insiropam,crema si apoi cubulete de portocala si la urma ultimul blat si insiropam.
Imagine
Decoram apoi cu frisca.
Imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...