.

duminică, 9 noiembrie 2014

Chec de carne in bacon cu oua




Ingrediente:
500 gr tocata amestec (porc si vita)
3 catei de usturoi
1 ceapa
1 cartof
2-3 linguri pesmet
2 oua
sare si piper
500 gr bacon feliat sau 12-14 felii
3 oua fierte

Mod de preparare:
 Punem carnea tocata intr-un bol.Ceapa si usturoiul se toaca fin si se adauga peste carne.Adaugam cartoful dat pe razatoarea mica,adaugam pesmetul si ouale.Asezonam cu sare si peiper dupa gust si omogenizam bine compozitia.
Intr-o forma de chec asezam feliile de bacon cate doua in linie sa atarne peste marginile formei,acoperim si capetele formei.Punem cam jumatate din compozitia de carne,aranjam ouale fierte si acoperim cu restul compozitiei.Intoarcem feliile de bacon peste carnea tocata ca sa acoperim bine.


Dam tava la cuptor cam 50 min dupa care scoatem din cuptor si rasturnam pe un blat.Incercam sa introducem apoi checul in tava cu partea care a fost dedesupt  sa fie deasupra pentru a se rumeni si aceasta.Rasturnam pe platou si putem felia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...