.

marți, 9 septembrie 2014

Piept de pui si carnati pe pat de mamaliga




Pentru un fel principal gatit foarte repedeinsa sa ne satisfaca gusturile acest preparat este ideal.

Ingrediente:
 2 bucati piept de pui afumat
400 gr carnati de bere
200 gr branza feta
200 gr malai
600 ml apa
sare
ulei pentru prajit


 Mod de  preparare:
            Pregatim mamaliguta,o dam deoparte de pe foc si amestecam jumatate din branza. O turnam intr-o tava,o aranjam frumos si o lasam sa se raceasca.
           Pieptul de pui se taie pe diagonala in felii de 1 cm grosime.Carnaciorii se taie fiecare in jumatate.
Prajim mai inainte feliile de piept de pui in ulei incins cate 2-3 min pe fiecare parte.Atentie,stropeste foarte tare(la prajit se elimina restul de apa ramas in carne dupa afumare).Carnea trebuie doar mai mult incalzita.
          Carnaciorii se prajesc si ei in uleiul ramas de la piept.Pastram calda afumatura pana cand este gata si mamaliga.
              Mamaliguta rece se taie in felii care se vor praji pe ambele parti in grasime ramasa de la prajit.
Aranjam pe frafurie felii de mamaliga,piept de pui  si carnaciori.Deasupra putem rade din branza ramasa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...