.

duminică, 7 septembrie 2014

Clatite cu piersici



Am ales acest desert ca fiind foarte usor si mai ales ca nu contine decat foarte putin zahar.
Aluat de clatite:
2 oua
200 gr faina
200 ml lapte
150 ml apa minerala
1 lingura de zahar
1 lingura unt topit
1 praf de sare
Umplutura:
piersici proaspete taiate felii subtiri
smantana 
zahar pudra
Mod de preparare:
Ouale se amesteca cu faina si zaharul si apoi adaugam laptele si apa amestecand continuu cu mixerul .Avem mare grija sa nu ne ramana cocoloase in aluat.Se lasa cel putin 30 min,dupa care se amesteca din nou si daca aluatul este prea gros se mai adauga putina apa minerala sau lapte.
Coacem clatite subtiri in tigaia speciala pentru clatite.
Pentru servire am ales sa le umplu cu felii de piersici proaspete bine coapte.Pudrate cu zahar si alaturi de o lingura de smantana vom avea un desert minunat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...