.

marți, 23 septembrie 2014

Aperitiv cald cu carnati



Am gasit reteta intr-o revista,mi-a placut cum arata si am preparat-o.Este un aperitiv minunat.De asemeni se poate lua si la pachet sau se poate servi si la micul dejun.
 Ingrediente:

20 gr drojdie proaspata
1 lingurita de zahar
300 gr faina
250 ml lapte cald
70 gr unt
4 oua
1 praf de sare
3 oua fierte tari
300 gr carnati afumati
200 gr sunca  sau carne afumata

Mod de preparare:
Drojdia se amesteca cu zaharul pana se lichefiaza,se aduga 3-4 linguri de lapte caldut si 1-2 linguri de faina si se lasa la crescut 10-15 min.
Laptele cald ramas se amesteca cu untul topit si apoi se aduga ouale.Incorporam drojdia crescuta si apoi faina cernuta si sarea.Omogenizam pana cand nu vom mai avea cocoloase si am abtinut un aluat asemanatoare unei creme.

Se unge cu unt o forma antiaderenta apoi vom aseza carnatii,sunca si ouale taiate bucati.Turnam compozitia peste si se lasa sa creasca 15 min.

Dam apoi la cuptor la foc mediu pentru 40 -45 min.
Scoatem din cuptor,o lasam 10 min dupa care o rasturnam pe un platou.
Se serveste cald.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...