.

joi, 18 septembrie 2014

Friptura de pui la tigaie



Pentru ca RETETA PERFECTA a apreciat activitatea depusa de mine prin postarea unor retete reusite mi-au facut pentru acesta un foarte frumos cadou.
Iata-l ...
Pana cand nu am primit aceste pachetele pentru pregatirea puiului la tigaie in pungulite de hartie,e adevarat ca nu am facut niciodata.
Asadar,am deschis plicul si am hotarat ca trebuie incercat.
Ce imi place la aceste pliculete este ca se prajeste foarte bine carnea fara a folosi nici un fel de grasime si carnea ramane foarte suculenta dupa preparare.

Ingrediente:
6 pulpe superioare de pui dezosate si fara piele
1 plic condimente Knorr pentru pui la tigaie
6 pungulite de hartie Knorr pentru pui la tigaie

Mod de preparare:
Carnea se condimenteaza si se 30 min pentru a absorbi aroma condimentelor.
Fiecare bucata de carne se pune intr-un pliculet de hartie care se inchide.Punem in tigaia incinsa pliculetele cu carnea,depinde de marimea tigaii si numarul pliculetelor.Trebuie sa avem grija sa nu ajunga flacara aragazului la vre-un colt de hartie.Prajim la foc mediu cam 8-10 min pe o parte.Scoatem carnea din pliculet dupa gatire si o servim cu ce fel de garnitura dorim.Eu am ales sa pregatesc un piure de cartofi si ca muratura cativa castraveti murati rapid la soare.





Multumesc RETETA PERFECTA .

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu nu stiu daca ar merita sa incalzesti cuptorul pentru un timp asa scurt de gatire cu il are pe tigaie. Este foarte buna si frageda carnea,mai ales e minunata ca nu trebuie nici un pic de grasime.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...