.

duminică, 27 iulie 2014

Tort de ciocolata cu fructe


 Ingrediente:
Blat:
10 oua
10 linguri de apa
10 linguri de zahar
18 linguri de faina
2 linguri de cacao
1 praf de copt

Crema:
800 ml frisca
800 gr ciocolata

Fructe pentru decor: 
1 para
1 nectarina
 zmeura proaspata
2 prune
1 plic tort jelee transparent

Mod de preparare:
Blat:
Albusurile impreuna cu apa se bat spuma.Se adauga zaharul apoi galbenusurile.Incorporam in compozitie faina,cacaua si praful de copt. Coacem blatul in forma rotunda.

Crema:
Frisca si ciocolata se pun pe foc.Cand ciocolata este topita se da deoparte,se acopera si se lasa la frigider 6-7 ore.Se mixeaza apoi pana devine spumoasa.Cu acesta crema umplem tortul si il decoram.
Am aranjat fructele taiate felii peste care am turnat tort jelee preparat dupa instructiuni.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...