Tort de ciocolata cu fructe
Ingrediente:
Blat:
10 oua
10 linguri de apa
10 linguri de zahar
18 linguri de faina
2 linguri de cacao
1 praf de copt
Crema:
800 ml frisca
800 gr ciocolata
Fructe pentru decor:
1 para
1 nectarina
zmeura proaspata
2 prune
1 plic tort jelee transparent
Mod de preparare:
Blat:
Albusurile impreuna cu apa se bat spuma.Se adauga zaharul apoi galbenusurile.Incorporam in compozitie faina,cacaua si praful de copt. Coacem blatul in forma rotunda.
Crema:
Frisca si ciocolata se pun pe foc.Cand ciocolata este topita se da deoparte,se acopera si se lasa la frigider 6-7 ore.Se mixeaza apoi pana devine spumoasa.Cu acesta crema umplem tortul si il decoram.
Am aranjat fructele taiate felii peste care am turnat tort jelee preparat dupa instructiuni.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu