.

duminică, 13 iulie 2014

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde




Ingrediente:
 1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg)
200 gr sos de rosii
1 lingura boabe de piper verde
 sare si piper negru macinat
 50 ml ulei de masline
5-6 cepe verzi
3 catei de usturoi

Mod depreparare:
 Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transeram apoi carnea intr-o tava pentru cuptor,turnam si uleiul,adaugam sosul de rosii si inca 200 ml apa si boabele de piper verde,ceapa verde si usturoiul taiat felii.


Acoperim tava cu folie de aluminu si dam la cuptor la 220 grade pana cand carnea este  facuta si in interior.
Dam folia deoparte si feliem carnea.


Eu am facut alaturi un piure de cartofi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...