" Bagheta de memorie " sau un biblioraft ?

 


               Multime de acte,documente,fise de lucru sau ce om mai avea nevoie... daca mai trebuie sa le si caram cu noi de colo -colo pe la diferite sedinte  de lucru sunt tare incomode si grele.Bine ca acum avem ca varianta un micut  STICK DE MEMORIE pe care il putem folosi la orice calculator,laptop sau tableta.
             Termenul mai este utilizat și în general pentru toate memoriile flash în formă de baghetă, indiferent de compania producătoare, caz însă în care în engleză se scrie cu minuscule, memory stick, și se traduce cu „stick de memorie”.
             Va recomand Memorie stick Platinet  ,care permite utilizarea celor mai importante functii, care sunt folosite in fiecare zi pe telefonul mobil, organizator si notebook. Acest software ofera posibilitatea de a scrie si a trimite mesaje SMS precum si de a crea un backup datelor existente pe stick. Permite de asemenea gestionarea persoanelor de contact, si stocare datelor, cum ar fi adrese de e-mail, adrese postale, pagini WEB, numere de telefon, etc. Software-ul, de asemenea, va permite sa vizualizați prognoza meteo, harti, pagini Web preferate, documente si fotografii. Include convertor valutar si acces direct la Skype, Twitter si multe jocuri populare. Este, de asemenea, important ca accesul la software-ul si datele stocate pe stick (parolele pentru e-mail, contacte, calendar, etc) pot fi protejate cu criptare AES.
            Puteti achiziona acest STICK  de la magazinul online ELANKO.RO  la un pret foarte bun si cu livrare rapida.


Comentarii

Postări populare