.

duminică, 5 ianuarie 2014

Rulada de cascaval cu ciuperci




Ingrediente:
 500 gr cascaval (nu trebuie sa fie prea uscat)
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
300 gr ciuperci proaspete
300 gr sunca de pui
10 gr gelatina

Mod de preparare:
Cascavalul de pune intr-o punga de plastic (pentru conglator) se leaga putin la gura si se scufunda intr-o cratita cu apa care apoi se pune pe foc.Se fierbe la foc mic pana cand se topeste tot cascavalul( incercam prin apasare pana nu mai simtim bucata tare in punga).Pregatim pe masa de lucru o folie alimentara ,o bucata  destul de mare .Punem cascavalul din punga pe folie,acoperim cu jumatate din ea si cu palma sau sucitorul intindem uniform cascavalul cam la 3-4 mm grosime.
Umplutura:
In timp ce cascavalul se topeste pe foc noi pregatim umplutura.Ardeii se taie cubulete,ciupercile care au fost fierte si scurse se taie si ele cubulete.Sunca de pui o taiem si pe ea tot cubulete la fel ca pe restul ingredientelor. Gelatina o punem la hidratat in 3-4 linguri de apa si apoi o topim, Adaugam peste amestecul de legume sare si piper dupa gust si apoi gelatina topita si amestecam.
Acesta compozitie o intindem apoi in strat uniform peste foaia de cascaval.Rulam foarte strans cu ajutorul foliei si apoi impachetam rulada in folie si legam la capete.Lasam  la rece 5-6 ore cel putin dupa care se poate felia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...