.

vineri, 3 ianuarie 2014

Cuburi cu branza si somon

Ingrediente:
1 paine neagra
250 gr branza dulce




1/2 ardei gras verde
1/2 ardei gras rosu
1 lingura marar tocat
150gr somon afumat

Mod de preparare:
Crema de branza: branza feta si branza dulce se omogenizeaza.Somonul se taie cubulete,de asemeni  ardeii se taie in cubulete si se adauga in crema de branza.Adaugam si mararul tocat marunt.
 Painea se taie felii .
Pregatim o tava dreptunghiulara(eu am avur tava de chec) in care punem folie alimentara.Asezam un rand de felii de paine pe fundul tavii,intindem jumatate din compozitia de branza,iar un strat de felii de paine si ultima parte de compozitie de branza si la final un alt strat de felii de paine.Se impacheteaza cu folie si se lasa la rece cateva ore dupa care se taie in cuburi si se decoreaza.

Un comentariu:

  1. Arată foarte bine! Am salvat rețeta și o voi pregăti la următoarele evenimente.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...