Friptura de porc cu fasole pastai
Ingrediente:
500 gr carne de porc fara grasime
500 gr fasole pastai proaspete(congelate)
2-3 rosii mari
1 ceapa
1-2 catei de usturoi
cateva fire de patrujel verde
sare si piper
Mod de preparare:
Carnea se taie in felii cam de 1,5 cm grosime, se sareaza si se condimenteaza si se prajestein tigaie cu foarte putin ulei.
Fasolea se curata, se rupe in bucati si se spala.
Ceapa tocata se pune la calit in putin ulei apoi adaugam fasolea peste care adaugam apa calda cat sa o acopere.Acoperim vasul si lasam sa fiarba pana cand fasolea este aproape fiarta si apa a scazut de tot.Rosiile taiate in felii se adauga peste fasole,adaugam sare si piper dupa gust,Lasam inca 5-7 min pe foc.La final adaugam usturoiul taiat marunt si patrunjelul tocat. Acoperim vasul luat de pe foc si lasam cateva minute pentru a se contopi aromele.
500 gr carne de porc fara grasime
500 gr fasole pastai proaspete(congelate)
2-3 rosii mari
1 ceapa
1-2 catei de usturoi
cateva fire de patrujel verde
sare si piper
Mod de preparare:
Carnea se taie in felii cam de 1,5 cm grosime, se sareaza si se condimenteaza si se prajestein tigaie cu foarte putin ulei.
Fasolea se curata, se rupe in bucati si se spala.
Ceapa tocata se pune la calit in putin ulei apoi adaugam fasolea peste care adaugam apa calda cat sa o acopere.Acoperim vasul si lasam sa fiarba pana cand fasolea este aproape fiarta si apa a scazut de tot.Rosiile taiate in felii se adauga peste fasole,adaugam sare si piper dupa gust,Lasam inca 5-7 min pe foc.La final adaugam usturoiul taiat marunt si patrunjelul tocat. Acoperim vasul luat de pe foc si lasam cateva minute pentru a se contopi aromele.
arata minunat si cred ca e un deliciu
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Geta! e o garnitura mai usoara langa carne!
Ștergere