.

duminică, 29 septembrie 2013

Salata cu paste,fasole si ciuperci


Acesta salata este pentru cei care tin post si vor o mancare deosebita dar si gustoasa.
Se poate servi ca si gustare  dar este suficient de satioasa sa fie si fel principal.

Ingrediente:
200 gr pene
100 gr fasole rosie  fiarta
 100 gr ciuperci proaspete
1 legatura marar
2 linguri otet
2 lingurite mustar cu boabe
6 linguri de ulei de masline
6-8 rosii cherry
2-3 cepe verzi
piper alb macinat

Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare 7 min.Se scurg si se pun deoparte.
Dresingul se prepara din:otetul amestecat cu mustarul,sare si piper.Se adauga uleiul treptat,se adauga mararul tocat.Se lasa sa se amestece aromele.

Ciupercile se taie felii si se soteaza in putin ulei cu sare si piper.
Ceapa se taie in felii pe diagonala.Rosiile se taie in sferturi. Fasolea fiarta mai devreme se scurge.
Intr-un bol  se pun pastele,ciupercile,fasolea,ceapa,dresingul si la urma rosiile.Se amesteca usor ca sa nu stricam rosiile.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...