.

duminică, 8 septembrie 2013

Rosii in bulion



Ingrediente:
Rosii mai mici -rotunde sau lunguiete
Suc de rosii proaspat stors
sare
conservant

Mod de preparare:
Rosiile pentru suc se spala si se trec prin masina de macinat cu separator de seminte.
Rosiile pentru pus intregi in borcane,se aleg sa fie copate dar tari,fara pete,lovituri.Se aseaza in borcan in asa fel sa incapa cat mai multe dar fara a le presa,pentru a nu se strivi.

In bulionul stors adaugam putina sare si conservant.Turnam pana in gura borcanului sa acoperim rosiile in intregime.
Se inchid borcanele si se fierb 30 min intr-un vas in care am pus mai inati un prosop de bucatarie,apoi asezam borcanele si completam cu apa 3/4 din inaltimea borcanelor.
Cu acesta reteta vreau sa particip la concursul http://www.foodiefamily.ro/blog/retete/concurs-de-toamna/
de pe blogul  http://www.foodiefamily.ro/blog/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...