.

duminică, 15 septembrie 2013

Pui in sos cu ciuperci


Ingrediente:
Carne de pui-5 pulpe superioare
ulei de masline
300 gr ciuperci proaspete
2 catei de usturoi
4 rosii
1/2 lingurita oregano
1/4 lingurita piper macinat
1/2 piper boabe amestec(rosu,verde si alb)
sare
patrujel verde

Mod de preparare:

Pulpele de pui se condimenteaza cu sare si piper macinat si se prajesc in putin ulei de masline.
Se dau deoparte si in uleiul ramas se pun ciupercile taiate felii,apoi se adauga rosiile taiate cuburi,sare dupa gust,oregano,piper boabe si usturoiul taiat felii.Se lasa sa fiarba pana sacde toata zeama lasata de ciuperci si rosii.
La final adaugam pulpele de pui si mai lasam cateva min pentru a se patrunde si carnea mai bine.
Servim cu o garnitura de orez.Deasupra presaram patrujel verde tocat marunt.

Un comentariu:

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...