.

joi, 5 septembrie 2013

Insalata di riso(Salata de orez)


Ingrediente:
branza Mozzarella Granarolo
porumb fiert
masline negre fara samburi
sunca sau cremvusti
ton bucati
mazare fiarta
ciuperci din conserva sau proaspete
rosii
orez fiert
ulei de masine
sare


Mod de preparare:
Mazarea se fierbe si se clateste in apa rece.Porumbul se scurge de zeama daca este din conserva sau se fierbe daca este congelat si apoi se clateste si se scurge.Orezul se fierbe si el in apa cu sare si apoi se clateste bine cu apa rece si se scurge bine.Ciupercile daca sunt proaspete se fierb  si apoi se taie cuburi .
Rosiile,maslinele,sunca,mozzarella se taie cuburi cam de aceeasi dimensiune.
Se amesteca toate ingredientele intr-un bol,adaugam sare dupa gust si adaugam putin ulei de masline.

Dam la frigider cel putin o ora.Acesta salata este minunata  in zilele calduroase.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...