.

luni, 4 martie 2013

Pui cu ciuperci si paste


Ingrediente:
300 paste fierte
4 bucati piept de pui
1 cana ciuperci fierte taiate felii
4 catei de usturoi tocat marunt
sare si piper
1 ceasca vin alb
2 cesti smantana
2 linguri de mustar
Mod de preparare:
 Paste se fierb si se scurg de apa.Eu am folosit taietei facuti in casa.

Ciupercile se fierb si ele in apa cu sare.Se scurg si se taie felii.
Pieptul de pui se taie felii,se condimenteaza cu sare si piper,se prajeste apoi in putin ulei sau chiar pe gril daca preferam.
In uleiul in care prajim carnea turnam vinul alb,adaugam mustarul si usturoiul taiat foarte marunt.
Adaugam si smantana peste si fierbem 2 min la foc mic.Condimentam cu sare si piper.
Pe farfurie asezam pastele,carnea,ciupercile si sosul peste ele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...