.

duminică, 3 martie 2013

Piept de pui cu ciuperci

Ingrediente:
 4 bucati de piept de pui
200 gr  ciuperci proaspete
1 varf de lingurita de rozmarin macinat
sare si piper
1 lingura de unt
1 lingura de usturoi tocat
1 lingurita faina
 1 pahar cu apa
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se usuca cu un servet uscat.Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat.
Carnea se prajeste in ulei la foc mic pana cand este bine facut.

Scoatem carnea pe o alta farfurie,adaugam untul si rozmarinul in ulei,punem si ciupercile taiate falii,adaugam 1 pahar cu apa si le lasam sa fiarba.Peste ciuperci vom pune si usturoiul.Cand sunt suficient de fierte ciupercile punem 2 min si carnea peste ele,acoperim si le lasam la foc mic sa se patrunda cu aromele din tigaie.

Scoatem carnea si ciupercile din tigaie,iar in sosul ramas adaugam faina si smantana si fierbem putin sa se ingroase.
Servim carnea de pui cu ciuperci si sos alaturi.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...