.

marți, 5 martie 2013

Melcisori din piept de pui cu spanac

Ingrediente:
Piept de pui
spanac fiert si tocat
sare si piper
 usturoi tocat marunt
 ulei pentru prajit
Mod de preparare:
 Pieptul de pui se taie si se intinde cat mai bine,dar nu il batem,doar prin presare.

Spanacul fiert si tocat marunt il punem in putin ulei,il calim, adaugam usturoiul, sare si piper.
Intindem peste carnea condimentata un strat unuform de spanac.Rulam cat mai strans si apoi feliem ruloul in felii de 2 cm.
Prajim feliile de rulou in ulei incins pe ambele parti.

2 comentarii:

  1. woauuuu,unde-i spanac,hopa si eu,al adorrrr!!!iar rulada ta arata mmmmmmmmm!pupp!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!
      Mi-a placut cum arata pe farfurie,insa gustul e mult deasupra aspectului.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...