.

duminică, 3 martie 2013

Prajitura cu crema de branza si fructe de padure



 
Ingrediente:
Blat:
10 oua
10 linguri de apa
10 linguri de ulei
3 linguri de cacao
15 linguri de faina
 1 praf de copt
Crema:
500 gr branza dulce
 10 linguri de zahar
 400 ml frisca
 500 gr fructe de padure
Decor:
300 gr ciocolata
100 ml frisca
cateva fructe(afine)
Mod de preparare:
Blat:
Albusurile se bat spuma impreuna cu apa. Adaugam zaharul si batem bine pana cand se topeste tot zaharul
 Adaugam apoi galbenusurile si uleiul.
In compozitie se incorporeaza amestecand usor faina,cacaua si praful de copt.
 Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia si o coacem 45-50 min.
Cand este gata se scoate din tava.
Se lasa sa se racesca si se taie pe mijloc.
Crema:
Branza se amesteca bine cu zaharul.Frisca se bate bine,se amesteca cu branza si apoi cu fructele amestecand incet sa nu le sfaramam prea tare.(din frisca batuta oprim 3-4 linguri pentru decor)

 Punem crema peste prima foaie,a doua foaie peste si lasam la rece 2-3 ore.
Topim ciocolata,adaugam frisca si turnam un strat uniform.Decoram cu frisca si fructe de padure(eu am ales cateva afine)



Un comentariu:

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...