.

sâmbătă, 11 iulie 2015

Lazagna cu sos de branza si ciuperci





Ingrediente:
foi de lazagna
500 gr ciuperci
1 ardei gras rosu
sare si piper
2 linguri ulei
200 gr branza feta
200 gr smantana
300 gr cascaval
 unt pentru tava
Mod de preparare:
Ciupercile taiate felii se pun la calit in putin ulei.Adaugam sare si piper peste ele.Cand sunt gata,adica nu mai avem zeama in tigaie le dam deoparate.
Ardeiul gras se taie cubulete.
Branza se amesteca cu smantana si 200 gr cascaval ras.
Ungem tava de gatit cu putin unt.
Asezam un rand de foi se lazagna suprapunandu-le doar putin .Intindem o treime din crema de branza,punem si ciuperci si ardei.Asezam alte foi de paste,iar branza si ciuperci.Repetam iar operatia.

Ultimul rand va fi din foi peste care punem cascaval ras.Dam tava la cuptor cam 40 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...