.

joi, 23 iulie 2015

Clatite de dovlecel si crema de cascaval




Ingrediente:
Clatite:
2 dovlecei mici
3 oua
1 cana apa minerala
2-3 linguri ulei
1 legatura marar verde
1 legatura patrunjel verde,
sare si piper 
faina cat cuprinde

Umplutura: 
Cascaval ras si smantana

Mod de preparare:
Dovleceii se curata si se dau pe razatoare.Se presara cu sare si se lasa intr-o stercuratoare sa se scurga bine de toata zeama pe care o lasa.
Ouale se bat cu sare,piper,se adauga apa minerala si uleiul.Incorporam faina atat cat este necesar sa avem o compozitie fluida,putin mai groasa ca la clatitele obisnuite.
Adaugam dovleceii si verdeata tocata marunt.
Prajim clatitele pe ambele parti.Vom avea niste clatite mai groase putin din cauza compozitiei cu dovlecel.
Umplem clatitele cat sunt inca fierbinti cu amestecul de cascaval ras amestecat cu smantana.Se ruleaza si se lasa la rece cel putin o ora.Se pot felia mai usor pentru a fi servite.
De asemeni daca ne plac putem sa le servim si calde.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...