.

joi, 23 iulie 2015

Crema de branza cu petale de trandafir



Ingrediente:
300 gr branza feta sau branza dulce de vaci
3 cepe verzi
1/4 ardei gras rosu
1/4 ardei gras galben
1/4 ardei gras verde
1/2 legatura marar verde
1/2 legatura patrunjel verde
150-200 gr smantana
petale de la 2-3 trandafiri rosii-daca se poate parfumati
10 gr gelatina



Mod de preparare:
 Ceapa verde,patrunjelul mararul se toaca marunt.Ardeiul se taie in cubulete mici.Branza se amesteca foarte bine cu smanatana.Se mai adauga sare daca este necesar,in functie de branza si gust.



Adaugam petalele de trandafir si gelatina hidratata si topita in putina apa.

Intr-o tava sau forma preferata punem o folie de aluminiu si punem toata compozitia.Uniformizam bine,acoperim cu folie si dam la rece 4-5 ore.



Cand a trecut timpul se  scoate si se rastoarna pe platou indepartand folia.
Este un aperitiv deosebit,mai ales ca se simte foarte bine parfumul petalelor de trandafiri(daca avem trandafiri parfumati ca ai mei).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...