Prima zi de lucru a aspiratorului Performer Expert cu sac











         Asa s-a intamplat,sa pun la treaba aspiratorul Performer Expert cu sac pentru prima data in alta casa,nu la mine.
        Vinerea e o zi de lucru diferita,merg casa la  doamna doctor Anca B.si o ajut la curatenie. Programul dansei este foarte lung si nu se poate incadra.In casa trebuie facuta curatenie,mai ales ca sunt si doi copii care trebuie sa se bucure de o casa curata si primitoare tot timpul.
        Asa ca de dimineata am pus cutia cu aspiratorul in masina si am plecat.
        Dupa ce am terminat de adunat lucrusoare,jucarii,am sters praful si ce mai era de sters am trecut la treaba. Prima data in camera Mariei a trebuit aspirata canapeaua,deoarece mai are obiceiul de a manca stand in pat la laptop sau la televizor.Se mai aduna firimituri sau coji de seminte.Mi-a fost de mare folos  duza ingusta pe care am folosit-o fara perie.Mi se pare perfect ca se poate detasa sau atasa foarte simplu,dupa cum e nevoie.

          Dupa ce am terminat camera fetei am trecut in camera lui Matei,un sterngar de sase ani.Lui ii place sa decupeze foarte mult,este tare creativ.Matei este un baietel tare ordonat dar resturi de hartiute de la decupaj tot sunt pe covor.Ii place sa se joace cu pisicile si la el in camera si atunci mai este si par de pisica pe covor,de aceea trebuie aspirat foarte bine.
          Am folosit capul de aspirare TriActiveMax pus pe functia de aspirare pentru covor  care se poate face usor de pe capatul tijei de aspirare dar si de la butonul de pe aspirator.
Dearece pozele mi le-a facut Maria,nu a reusit sa se incadreze sa se vada si aspiratorul.Dar e bine si asa.Multumesc  Maria pentru ajutor!


Trecem apoi la aspirat mocheta din dormitor.Pe mocheta albastra se vad toate scamele asa ca trebuie si e aspirata foarte bine.Cu aspiratorul Performer Expert mi-a luat foarte putin timp.A trebuit doar sa setez aspirarea pentru parchet pentru ca asa mergea perfect si am contiunat pana am terminat si ultimul  coltisor.

 Scarile interioare sunt imbracate in mocheta  deci am coborat in continuare pana la parter.
In living  Este un covor foarte frumos dar care tot timpul este si locul de joaca al pisicilor.Deci are ao multime de par pe el.
Cam asa era inainte de aspirare
 si dupa
Curat si culoare de parca ar fi nou.
A,sa nu uitam de scaunul de la pianina Mariei 

Dupa prima zi de testare ma declar foarte multumita.Timpul meu de lucru ,adica cel in care aspiram,s-a scurtat deoarece acest aspirator,Performer expert are o putere mai mare de aspirare decat cel pe care eu il folosesc de obicei.
  Va urma...
alte zile...
alte probe...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

Postări populare