.

joi, 5 martie 2015

Placintele fragede cu branza



Ingrediente:

800 gr aluat foietaj
400 gr branza dulce sau foarte putin sarata dar cremoasa
200 gr smantana
1 ou pentru uns

Mod de preparare:

Alauatul pentru foietaj se intinde pe planseta presarata cu faina.
Impartim apoi foaia de aluat in trei parti si pe verticala si pe orizontala,pentru a obtine 9 patrate.Din fiecare patrat decupam un cerc.

In fiecare cerc punem o lingura de crema de branza si apoi adunam marginile catre mijloc si le unim.Crestam apoi placinta dinspre mijloc inspre margine pe sase locuri.Va arata aproximativ ca o floare si rasucim pe rand fiecare fasie in aceeasi ordine doar cat sa avem o margine taiata pe tava si una deasupra.

Ungem fiecare placinta cu ou si dam la cuptor 20 min sau pana se rumenesc frumos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...