.

luni, 9 martie 2015

Paste cu sos de branza si spanac




Aveam doua cutii cu paste,adica cateva foi de lasagnia si cateva tuburi de canelloni.Trebuia sa le fosesc in vre-un fel.Ne plac pastele cu spanac si branza si am hotarat sa fac o tava cu aceste paste in combinatie cu spanacul.

Ingrediente:
6 foi de lasagnia
9 tuburi de canelloni
500 gr spanac congelat
400 gr branza sarata
400 gr smanatana
200 gr cascaval
50 gr unt
2 catei de usturoi
Mod de preparare:
Untul se pune la topit in tigaie.Adaugam spanacul si amestecam pana cand este incalzit tot.Ustroiul tocat foarte marunt se adauga peste spanac.Luam tigaia de pe foc si adaugam la spanac 300 gr branza sfaramata sau data pe razatoare si doar daca mai este necesar mai adaugam sare.
Smanatana se amesteca cu 100 gr branza rasa.
In tava de ceramica patrata aseazm trei foi de lasagnia una langa alta.Jumatate din compozitia de samantana se toarna in tava.Tuburile de canelloni se umplu cu amestecul de spanac si se aranjeaza in tava

.Completam cu restul de smanatana.Deasupra mai asezam alte trei foi de lasagnia peste care intindem restul de spanac ramas.Deasupra se rade cascavalul si apoi tava se da la cuptor 30 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...