Aspiratoarele Philips sunt oferite spre testare buzzerilor norocosi

Am aflat ca 100 de buzzeri norocosi vor primi spre testare  un aspirator Philips.Stiu cat sunt de  bune aceste aspiratoare,am vazut la cateva prietene care au si le invidiez pentru cat de mult le usureaza munca  atunci cand este vorba de curatenie.

Iata cateva dintre regulile acestei campanii:


Inscrie-te acum in campania de testare BUZZStore si poti fi selectionat/a pentru a primi acasa, GRATUIT, KIT-ul de BUZZer Philips. Inscrierile au loc in limita a 100 de locuri disponibile pana la data de 12 martie 2015.
 


Toti BUZZerii care pe perioada campaniei participa la concursurile saptamanale pot castiga prin tragere la sorti aspiratoare de mana Philips FC6140 in valoare de 191 lei fiecare. Urmareste pagina noastra de Facebook pentru premiile saptamanale.

Mai mult, cele mai bune doua filmulete realizate in perioada campaniei, vor fi premiate cu care un aparat de curatat si dezinfectat multisuprafete Philips  FC7008 in valoare de 334 lei fiecare.

 

Cum poti pastra produsul la
finalul perioadei de testare?

 

 Postezi  minim trei pareri de utilizare pe site-urile de produse electrocasnice ce comercializeaza produsele testate (ex: e-mag.ro, altex.ro, flanco.ro).
Postezi o parere de utilizare pe site-ul  Philips, pe pagina dedicata produsului oferit spre testare.
Postezi minim trei actualizari de stare pe pagina proprie de Facebook referitor la experienta de utilizare a produsului testat si iti incurajezi prietenii sa-ti ofere feedback si sutinere printr-un total de minim 10 comentarii, 10 share-uri si 50 de like-uri.
Postezi  un video realizat cu telefonul mobil sau alt echipament propriu pe YouTube despre experienta de utilizare si distribui unul din filmuletele Philips din campanie.

Postezi un articol pe blogul propriu (in cazul in care ai) sau pe un forum, moderand discutiile.

Postezi minim doua actualizari de stare pe alte retele sociale/ grupuri in care activezi (Ex: Instagram, Google +, Pinterest, Twitter).

Distribui brosura Philips catre 10 prieteni/ colegi, impartasindu-le in conversatii directe experienta de testare si completezi chestionarul de la finalul campaniei.
Sa vedem si modelele de aspiratoarele care sunt oferite spre testare:
Aspiratorul fără sac Philips PowerPro Expert duce performanţa curăţării la un alt nivel. PowerCyclone 6 şi capul de aspirare TriActiveMax asigură rezultate de curăţare excepţionale pe toate tipurile de podele. Compartimentul pentru praf se goleşte fără efort.Acest aspirator este conceput să atingă performanţă maximă cu clasa de eficienţă energetică A. Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru eliminarea uşoară a prafului. Graţie formei sale unice şi suprafeţei netede, praful este colectat într-o singură parte a recipientului şi alunecă uniform în coşul de gunoi.Filtrul pentru spumă poate fi spălat cu uşurinţă sub robinet pentru performanţă pe termen lung.Capul de aspirare pentru suprafeţe dure asigură curăţarea optimă a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. 1) Perii moi ai periei protejează podeaua împotriva zgârieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigură colectarea optimă a prafului de pe toate suprafeţele dure. 3) Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele.
   


Noul Philips Performer Expert asigură cele mai ridicate rate de aspirare a prafului* de pe toate tipurile de podele datorită tehnologiei Airflow Max şi capului de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf. Rezultate de curăţare grozave, chiar şi după ce se umple sacul! 
Motorul eficient energetic a fost perfecţionat, pentru a folosi mai puţină energie astfel încât să genereze un debit de aer mai mare.  Compartimentul de praf de 5 l special conceput vă permite să utilizaţi optim sacul de praf pentru o curăţare mai îndelungată. Filtrul HEPA13 şi AirSeal captează chiar şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră.Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii.


Noul Philips Performer Expert asigură cele mai ridicate rate de aspirare a prafului* de pe toate tipurile de podele datorită tehnologiei Airflow Max şi capului de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf. Rezultate de curăţare grozave, chiar şi după ce se umple sacul! Menţineţi performanţe ridicate de curăţare pentru o perioadă mai lungă de timp graţie sacului s-bag XXL Ultra Long Performance de 5 litri. Fabricat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne înfundarea, sacul s-bag Ultra Long Performance garantează o putere excelentă de aspirare şi filtrare, care durează până la 80% mai mult decât un sac standard. Cuplajul Philips unic SmartLock permite capului de aspirare şi tubului telescopic să se conecteze şi deconecteze uşor în timpul curăţării. SmartLock vă permite să ajustaţi tubul telescopic la lungimea preferată.


Comentarii

Postări populare