.

marți, 22 aprilie 2014

Prajitura desteapta



Ingrediente:
9 oua
250 gr zahar
200 gr unt
1 l lapte
1 esenta de vanilie
zahar pudra vanilat

Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul,adaugam esenta de vanilie si untul topit si racit.Incorporam faina si apoi amestecam si laptele incet pentru a nu ramane cocoloase.
Albusurile batute spuma se incorpoteaza in amestec.
Tapetam o tava(30-40cm) cu unt si faina,turnam compozitia si punem la cuptorul incalzit inainte.Reducem flacara la minim si lasam prajitura la cuptor fara a-l deschide in timpul coacerii.Cand este gata se lasa prajiura sa se raceasca in tava dupa care se pudreaza cu zahar  si apoi se pudreaza.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...