.

marți, 22 aprilie 2014

Bors de ied cu stevie



 Ingrediente:

1 kg carne de ied
2 morcovi
1 patrunjel radacina
1 pastarnac radacina
1 ceapa
4-5 rosii
2 ardei grasi
2 legaturi de stevie
bors
sare
2-3 fire de leustean

Mod de preparare:


Carnea de ied se spala si se portioneaza.Punem carnea in apa sa fiarba.Cand incepe sa fiarba luam spuma. Radacinoasele se curata si se toaca marunt
Ceapa o tocam prima data si o calim in putin ulei,adaugam legumele si le calim si pe ele.Adaugam apoi la calit si ardeiul tocat marunt.Toate legumele calite se aduaga in oala cu carnea care fierbe.Adaugam si rosiile tocate cuburi .Saram ciorba dupa gust.Cand carnea si legumele sunt fierte adaugam borsul care a fost fiert inainte separat.Stevia se toaca si se adauga in ciorba.La final adaugam leusteanul tocat marunt.
La servire adaugam smanatana daca ne place.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...