.

duminică, 18 august 2013

Salata de ardei iute cu ceapa



Ingrediente:
 1 kg de ardei iute
 3 kg de ceapa(se poate folosi si ceapa rosie amestecata cu ceapa alba)
 600 ml otet
 400 gr zahar
 400 ml apa
 1 lingura sare

Mod de preparare:
 Ardeiul iute se taie rondele cu tot cu seminte.

 Ceapa se taie pestisori.

Se pun ardeii si ceapa intr-un vas si se adauga otetul,zaharul, apa si sarea.

Se pun la foc si se lasa sa de-a un colocot si se dau la o parte.Se pun la borcan imediat si se inchid borcanele.
Cu acesta reteta vreau sa particip la concursul http://www.foodiefamily.ro/blog/retete/concurs-de-toamna/
de pe blogul  http://www.foodiefamily.ro/blog/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...