.

miercuri, 21 august 2013

Zarzavat in sos de rosii


Ingrediente:
5 kg de rosii
1 kg de ardei gras
1 kg de morcovi
1 conopida mare
2 linguri de sare
Mod de preparare:
 Rosiile spalat si taiate se fierb 15 min.Se paseaza si sucul obtinut se mai firebe 15 min impreuna cu sarea.
Morcovii curatati se taie bastonase de 2-3 cm.Conopida se desface in buchetele,ardeii se taie si ei bastonase.Se adauga legulele taiate in sucul de rosii si se mai fierb 20 min,

Se adauga conservantul si se pune in borcane.Se pun intr-o cratita toate borcanele inchise.Se adauga 3/4 din inaltimea cratitei, apa  si se fierb la foc mic 20 min din momentul fierberii.Se lasa sa se raceasca in apa calda.
Cu acesta reteta vreau sa particip la concursul http://www.foodiefamily.ro/blog/retete/concurs-de-toamna/
de pe blogul  http://www.foodiefamily.ro/blog/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...