.

duminică, 4 august 2013

Panna cotta cu ananas si ciocolata


               Conserve preparate din ingrediente naturale,nemodificate genetic,cu un continut scazut de zahar,intr-un cuvant Conserve sanatoase SUNFOOD. Din conserve de ananas am decis sa pregatesc un desert placut,racoritor.Am ales "Panna cotta cu ananas si ciocolata".
               Consumul de fructe  aduce foarte multe beneficii, de la ridicarea nivelului energiei pana la antioxidantii naturali si aportul de vitamine atat de necesare pentru o viata sanatoasa! Bogate in fibre, fructele din conservele  Sun Food reprezinta o sursa importanta de vitamine! Pe langa vitamina C atat de necesara organismului, ananasul Sun Food este bogat in vitaminele B si E, Calciu si Magneziu care reda energia si, mai mult decat atat, ajuta foarte mult daca este folosit in dietele de slabire avand un continut redus de zahar: doar 5,4%.
              Produsele Sun Food se gasesc in reteaua de magazine:Cora,Auchan,Selgros si Metro cat si ONLINE.
             Pentru concursul Gatesc sanatos cu Sun Food   am folosit de aceasta data conserva de ananas rondele de la SunFood.

Ingrediente:
1 conserva de anans rondele
800 ml frisca
300 ml lapte
150 gr ciocolata 
200 gr zahar
 50 gr gelatina(5 plicuri)

Mod de preparare:
Frisca,laptele si 100 gr de zahar se pun la foc sa se incalzeasca pana la 45-50 gr.
30 gr gelatina se hidrateaza in putin lapte,se topeste si se adauga peste amestecul de frisca si lapte.
Am folosit cam trei sferturi din compozitie.Am pus cu autorul unei palnii in paharele asezate putin inclinate.Apoi acestea se dau la rece pana se incheaga compozitia alba.

La restul de amestec de frisca se adauga ciocolata topita si se mentine usor caldut.

Se dau iar la rece.

Intre timp punem in blender compotul de ananas cu zeama cu tot,100 gr de zahar si 150 ml apa,se mixeaza pana se obtine un suc consistent. In acest suc se adauga 20 de gr de gelatina hidratata in putina apa si topita.
 Se pune acest suc in pahare de acesta data se pun in pozitie verticala si se umplu.

Se dau din nou paharele la rece.



2 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...