.

luni, 31 decembrie 2012

Rulada cu spanac

Ingrediente:
Blat:
100 gr faina
100 gr unt
200 ml lapte
 300 gr spanac
4 oua
 1 lingurita praf de copt
Umplutura:
200 gr branza ricotta
100 gr branza telemea
100 gr cascaval
 2 ardei rosii grasi
sare si piper,
verdeata(marar,patrunjel)
Mod de preparare:
 Untul se topeste,se adauga spanacul(oparit si tocat sau congelat din magazin).Adaugam laptele si faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da la o parte de pe foc si se lasa sa se raceasca.

 Adaugam apoi galbenusurile si albusurile batute spuma si la urma praful de copt,sare si piper.
Compozitia se intinde uniform in tava pe hartie de copt si se coace 25 min.
 Crema de branza:
Branza rocotta se amesteca cu branza telemea si cascavalul ras. Ardeiul taiat cubulete se adauga in compozitie, se pune sare dupa gust si verdeata.
Se rastoarna foaia coapta pe o alta hartie de copt,se scoate hartia pe care s-a copt ,

se intinde crema de branza in strat uniform si se ruleaza strans.Se lasa la frigider cateva ore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...