.

miercuri, 26 decembrie 2012

Cos impletit cu covrigei si bastonase






 

Ingrediente

1kg faina alba,
20gr drojdie
2 oua
400gr branza telemea,
100 gr susan
1 lingura sare,
300ml iaurt,
3 linguri margarina.
3 oua pentru uns

Mod de preparare

Din ingrediente se framanta aluatul.Impartim aluatul in 4 parti.
Din 3 parti modelam covrigeii si bastonasele.Le ungem cu ou si presaram susan.Se coc la foc iute
Cosuletul:
 Intindem o foaie din care taie,taiem cu un cutit ondulat fasii de 1 cm
Imbracam un bol (care se poate baga in cuptor)in folie de aluminiu.Impletim din fasii pe bol in asa fel sa obtinem un cosulet .




Se unge cu ou si dam la cuptor. Cand este copt il scoatem de pe bol si il ungem si pe dinauntru cu ou,presaram susan  si-l mai punem 2 min la cuptor.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...