.

miercuri, 7 martie 2012

Ciupercute cu orez

Ingrediente
500 gr ciuperci 
100 gr bulion 
50 ml ulei 
buc. ceapa 
lingurita sare,piper alb 
buc. ardei gras 
100 gr orez 
Mod de preparare:
Curatam ciupercile de codite si le punem intr-un vas cu apa si le vom opari 5 min.

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei,adaugam ardeii taiati marunt si coditele de la ciuperci taiate si ele marunt

.Adaugam orezul care a fost spalat si scurs.Se calesc bine pana cand scade toata zeama lasat de legume.Asezonam cu sare si piper

Adaugam cateva fire de patrunjel verde tocat.
Ciupercile care s-au oparit se scurg bine.
Umplem ciupercile cu aceasta compozitie,le asezam intr-un vas termorezistent in care am pus bulionul.Acoperim vasul si dam la cuptor 20 min.


2 comentarii:

  1. Delicioase!! La multi ani de 8 Martie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! LA MULTI ANI! si tie.
      Ciupercile umplute sunt preferatele fiicei mele.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...