.

vineri, 2 martie 2012

Macrou cu varza





Ingrediente:
1 macrou,condimente pentru peste,4-5 frunze de varza verde,100 gr cascaval,2 oua,100 ml smantana,1 ceapa,1 catel usturoi,sare,130 ml ulei,30 gr unt.
Mod de preparare:
 Pestele decongelat,spalat se condimenteaza si se prejeste in putin ulei.

Frunzele de varza se oparesc si apoi se scrg si se toaca si se calesc in putin ulei,adaugam sare si piper dupa gust,la final usturoiul tocat fin.
Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu 1 lingura ulei.Adaugam un pahar de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba pana scade toata apa si ceapa este foarte moale.

Adaugam smantana si ouale,omogenizam sosul,potrivim de sare si piper.






Intr-un vas termorezistent se aseaza pestele,turnam sosul deasupra,presaram cascavalul ras si dam la cuptor  20 min.


Servim alaturi de varza calita.Este un deliciu.

2 comentarii:

  1. foarte interesanta combinatia! trebuie incercat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma asteptam sa fie asa bun.Cu incredere poti sa-l gatesti.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...