.

luni, 12 martie 2012

Rulada cu ciuperci




Ingrediente:

1 cutie ciuperci
1 leg ceapa verde
1 leg marar
250 gr margarina
300 ml lapte
200 gr faina
4 oua
200 gr cascaval
sare,piper
Mod de preparare:
Margarina se topeste   si se adauga amestecand bine toata faina.Adugam apoi laptele si-l incorporam in amestec.Dam la o parte de pe foc si adaugam amestecand bine si ouale.
Compozitia va trebui sa aiba consistenta unei smantani care curge.
Turnam apoi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mediu pana aceasta se rumeneste putin pe margini.
Rasturnam pe o alta hartie de copt.
In timp ce rulada se coace preparam umplutura care se face astfel:se incing 100 gr margarina intr-o craticioara se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie putin.Se pun apoi ciupercile si se lasa pe foc pana sunt bine facute se adauga mararul ,se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se mai lasa cateva secunde.Se intinde compozitia calda pe foaia de rulada si se presara deasupra cascaval ras.
 Rulam cat mai strans posibil si dam la rece.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...