.

joi, 29 martie 2012

Pasta de peste-sardine

Ingrediente:
1 conserva de sardine in ulei,1 lamaie,2 linguri de unt,sare si piper.
Mod de preparare:
 Pestele din conserva se scurge de ulei,apoi se paseaza bine,adaugam untul si zeama de lamaie dupa gust.Potrivim de asemenea de sare si piper.Daca vrem putem sa mai adaugam si o ceapa mica taiata marunt de tot.Eu nu am pus de data asta.

Am umplut jumatati de lamaie si sferturi de gogosar cu pasta preparata.Am decorat cu frunze de patrujel,ceapa verde si frunze de lamai.

Aceasta reteta face parte din meniul cu care particip la concursul “KitchenAid de Martisor”
http://www.retetecalamama.ro/diverse/jocuri-si-concursuri/concurs-kitchenaid-de-martisor.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...