.

marți, 23 decembrie 2014

Covrigei cu susan









Ingrediente:
400 gr faina alba
1 praf de copt
250 gr margarina Rama mit Butter
2 lingurite sare
200 gr branza sarata
3-4 linguri de smantana
susan
 1 ou pentru uns
 Mod de preparare:
Faina se amesteca cu praful de copt si apoi cu margarina.Adaugam smanatana si branza data pe razatoare . Aluatul astfel obtinut se impacheteaza in folie si se lasa la rece 2-3 ore.
 Pentru a face covrigeii se intinde foaie de 0,5 mm pe care apoi o vom taia cu forma de covrigei.


Covrigeii se aseaza in tava unsa cu putin ulei,se vor unge apoi cu pensula cu ou batut peste care vom presara semintele de susan. Se dau la cuptor 10 min pana se auresc usor.
Sunt foarte gustosi si fragezi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...