.

marți, 23 decembrie 2014

Fursecuri spritate







Ingrediente:
250 gr Rama mit butter
200 gr zahar
3 oua
coaja de la o lamaie
100 gr smantana grasa
1 praf de copt
faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat nu foarte tare
rahat sau fructe confiate

Mod de preparare:
Margarina se mixeza spuma cu zaharul,adaugam ouale si coaja de lamaie.La urma adaugam si smantana.

Adaugam la compozitie faina si praful de copt si framantam pana cand obtinem un aluat usor de modelat fara a se lipi de maini.
Punem aluatul in pistolul pentru facut biscuiti si cu forma preferata punem fursecurile in tava unsa cu ulei .Eu am facut diferite modele de floricele iar la mijoc am pus cubulete de rahat.

De asemeni am facut si cativa braduti.

Coacem fursecurile 10-15 min .Daca dorim le putem pudra si cu zahar cand vor fi reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...