.

luni, 8 decembrie 2014

Pere coapte cu sos de vanilie



Ingrediente:
6-8 pere
sucul de la o lamaie
600 ml lapte
1 budinca de vanilie
4 linguri de zahar
60 gr unt
1 pastaie de vanilie

Mod de preprare:
Perele se curata de coaja,se taie in jumatati,se curata de casuta de samburi.Se stropeste fiecare para cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida.Le asezam in tava cu partea taiata in jos si le dam la cuptor cam 25 min,pana cand se inmoaie.



Zaharul si untul se pun pe foc,pana cand zaharul se topeste.Separat preparam budinca de vanilie in care adaugam si  semintele de la o pastaie de vanilie.Amestecam cele doua compozitii calde. Servim sosul impreuna cu perele.



Un comentariu:

  1. Doamne, cat de bine arata! Am incercat pere coapte, dar cu sos de vanilie niciodata pana acum. E o idee foarte buna, poate o sa o incerc, numai sa fac rost de niste pere.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...