.

miercuri, 10 decembrie 2014

Ostropel de pui



 Ingrediente:
1/2 piept de pui
3-4 pulpe superioare de pui
1 ceapa
1  morcov
1 lingura Delikat cu gust de gaina
piper
cimbru
4-5 catei de usturoi
1 cana cu vin
1 cana cu suc de rosii
1 lingura pasta de rosii
1 lingurita zahar
ulei

Mod de preparare:

Incingem uleiul si prajim bucatile de carne la foc mare,dupa care le scoatem deoparte.


In grasimea ramasa vom praji ceapa tocata nu foarte marunt si morcovul taiat felii.Lasam legumele 3-4 min pana cand se inmoaie.

Adaugam din nou carnea peste legumele calite,adaugam sucul de rosii,pasta de rosii, zaharul,delikatul ,vinul,cimbrul,piperul,punem capacul si lasam sa fiarba.
Cand carnea este fiarta adaugam usturoiul tocat marunt si mai lasam sa fiarba cateva min.Adaugam patrunjel tocat.
Ostropelul poate fi servit cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Eu am preferat mamaliguta si cateva muraturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...